Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Adeziv poliuretanic pentru polistiren
Brand
Tub 825 ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Adeziv poliuretanic pentru polistiren

Descriere: Adeziv poliuretanic monocomponent fara solvent, aplicare cu pistolul profesional, pentru lipirea placilor si panourilor izolatoare de polistiren. Folosit ca adeziv pentru izolare perimetrica in conditii de umiditate normala. Nu este recomandat impotriva patrunderii umezelii.
Un tub de produs cu capacitatea de 825 ml acopera o suprafata de polistiren lipit de 15 m2 20%, in functie de diametrul snurului aplicat cu pistolul, de numarul de snururi aplicate, de tipul si suprafata materialului suport.

Aplicatii: Este destinat lipirii placilor si profilelor din polistiren, la interior si exterior. Produsul este recomandat atat pentru constructia cladirilor noi cat si pentru renovarea celor vechi. Adezivul se poate utiliza pentru lipirea stratului termoizolant din polistiren aferent sistemelor de izolare termica, realizate conform Ghidului European pentru Agrementarea Tehnica a Sistemelor de Izolare Termica Exterioara - ETAG 004:2000 “External Thermal Insulation Composite Systems with Rendering” (ETICS).
Din Gura in Gura